Facilitair medewerk(st)er

Groepsaccommodatie Het Bovenste Bos ligt op steenworp afstand van de Belgische grens in het buurtschap Terziet. Het "Bovenste Bos" is een luxe groepsverblijf, landelijk gelegen in het mooie met 5 sterren bekroonde Zuid Limburgse Heuvelland, aan de rand van Epen in de bosrijke uitlopers van de Belgische Ardennen die tot in het zuidelijkste stukje van Nederland reiken. Het groepsverblijf heeft 2 grote mooie accommodaties en tevens een mini camping.


Functieomschrijving

Wij zoeken een handige collega als facilitair medewerk(st)er. In eerst instantie ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken en klaarmaken van de grote groepsaccomodatie’s. Daarnaast is er uitbreiding van je taken mogelijk met technische en onderhoudstaken, zoals schilderen en mede uitvoeren van kleine verbouwingen.

Vragen

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Wij bieden je een keuke afwisselende job op een prachtige locatie.

Werktijden

Je gaat voor ongeveer 10 uur per week aan de slag.

Duur van de opdracht

Indien de kandidaat alleen in staat is omschoonmaakwerkzaamheden uit te voeren dan zal dit max. 2 maanden zijn (startdatum: eind augustus). Mocht de kandidaat ook in staat blijken te zijn om technische en onderhoudstaken uit te voeren dan zal de opdracht langer voortduren.

Werklocatie

Epen.

Deze vacature is in beheer bij Xavier Buise en Miranda Thomassen.