Medewerker voor fabricage van granulaatrecepten

De besloten vennootschap TCM Manufaktur B.V. is gevestigd te Heerlen en is actief in de branche Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen; zoutraffinage. Dit bedrijf maakt granulaatmengingen naar traditioneel chinees medicinaal recept. Zij garanderen een hoge kwaliteitsstandaard en produceren uitsluitend met gecertificeerde en geteste ruwfabrikaten.


Functieomschrijving

In dit bedrijf worden granulaatmengingen naar traditioneel chinees medicinaal recept gemaakt. Zij garanderen een hoge kwaliteitsstandaard en produceren uitsluitend met gecertificeerde en geteste ruwfabrikaten. De opdrachten voor de recepten worden rechtstreeks van therapeuten en behandelend artsen ontvangen.

Vragen

Wij zoeken kandidaten die Duits als moedertaal spreken of zeer goed Duits spreken als vreemde taal. Je bent vertrouwd met het werken met gereedschappen (u wordt geschoold in het werken met precisieweegschalen, Raspberry etc.) Je hebt er geen probleem mee om de hygiƫnevoorschriften (mondkap, handschoenen etc.) nauwkeurig op te volgen. Je bent in staat om nauwkeurig om te gaan met geneesmiddelen, bent betrouwbaar en zelfstandig (mee)denken kost je geen moeite. Verder heb je plezier in resultaatgericht en teamverband werken.

Bieden

Wij kunnen je een Nederlands arbeidscontrac, een goede reiskostenvergoeding per dag en 8% vakantiegeld bieden.

Binnen de proeftijd geldt een bruto uurloon van 13,75 Euro. Bij goed presteren in de proefperiode c.q. bij overgang in een contract voor onbepaalde tijd wordt het bruto uurloon verhoogd tot 15,00 euro.

Werktijden

Je werkt in 2-ploegen diensten voor 25 uur per week.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

De werklocatie bevindt zich op het grensoverschrijdende industriegebied Avantis en is met de auto goed bereikbaar.

Deze vacature is in beheer bij Heike Kirchmann.