Parttime Kelner/Serveerster

Bij Brasserie Royal kun je terecht voor koffie, gebak, ijs, lunch, borrel en avondkaart. Vroeg in de ochtend een afspraak onder het genot van een mooie kop koffie met huisgemaakt gebak of Limburgse vlaai, ‘s middags gezellig lunchen met vrienden. In de namiddag genieten van een van een borrelplankje met bijpassend glaasje wijn of speciaal bier en ’s avonds genieten van de vers bereide huisspecialiteiten. Dit alles kan in de brasserie waar gastvrijheid en genieten voorop staan.


Functieomschrijving

Als kelner/serveerster verwelkom je de gasten vriendelijk en correct en zorg je ervoor dat ze zich op hun gemak voelen. Je neemt hun bestellingen op, adviseert hun m.b.t. de kaart en serveert de gerechten en de bijbehorende drankjes. Je bent ook verantwoordelijk dat de rekening betaald wordt. Daarnaast bestaat je taak uit het maken van mise en place (klaarzetten van serviesgoed, bestek e.d.), het doorgeven van bestellingen aan de keuken, het afruimen van de tafel en de tafels klaar maken voor hergebruik. Dit alles doe je in het restaurant of op het terras. Verder doe je alle voorkomende werkzaamheden zoals koffie zetten, drankvoorraad bijvullen, glazen poleren en schoonmaken.

Vragen

Een kandidaat met een spontane en vriendelijke instelling. Oog voor detail en de gast. Indien je ervaring hebt in de bediening dan strekt dit tot aanbeveling. Verder vind je het geen probleem om te werken als anderen vrij zijn of tijdens feestdagen.

Bieden

Een functie voor langere tijd (niet alleen seizoen) en tussen de 20u-30u per week.

Werktijden

Tussen 10.00-22.00u. De werkdagen zullen in overleg bepaald worden. Op woensdag is het bedrijf gesloten.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.