Schoonmaakmedewerker Maastricht e.o.

Schoonmaakbedrijf Lutgens is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden in de schoonmaakbranche. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 70 ervaren schoonmakers/glazenwassers/gevelreinigers/specialistische reinigers/huismeesters. Ze hebben de beschikking over verschillende gespecialiseerde materialen en middelen, om alle voorkomende activiteiten op een professionele manier uit te kunnen voeren. Met projecten die variëren van kantoren en bedrijfsruimtes tot scholen,


Functieomschrijving

Voor diverse locaties in Maastricht is schoonmaakbedrijf Lutgens op zoek naar een fulltime schoonmaakmedewerker. Het betreft voor een deel specialistische reiniging met de hogedrukreiniger of de schrobmachine. Daarnaast verricht je ook het reguliere schoonmaakwerk (zuigen, moppen, ramen, vloeren en sanitair). Het uitgangspunt is dat de klant geen omkijken heeft naar de schoonmaak van zijn pand. Je zorgt er voor dat de openbare ruimtes binnen de werklocatie schoon gemaakt worden en ook het sanitair. Dit alles met de zekerheid van de hoogst denkbare service én topkwaliteit.

Vragen

Jij bent gemotiveerd om schoonmaakwerk te doen en te werken met middelen en materialen. Je bent fulltime beschikbaar en je bent fysiek in staat om dit werk goed uit te voeren. Je spreekt de Nederlandse taal redelijk tot goed en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent vooral erg gemotiveerd om het vak te leren en hoe je met specialistisch schoonmaakapparatuur kunt werken. Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een fulltime baan voor lange tijd in dagdienst. Een enkele klus zal in de avonduren zijn. Naast een goed salaris, en werken in een jong en gezellig team, heb je bij deze werkgever een goed perspectief voor de toekomst.

Werktijden

Je begint ’s ochtends rond 07.30 en werkt tot ca. 16.00 uur op maandag t/m vrijdag. Indien je op een avondklus ingezet wordt ben je maximaal tot 21.00 uur aan de slag.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht en omstreken.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.