Technisch koerier Benelux

A&Z Transport is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in uiteenlopende koeriers- en distributiediensten door heel Europa. Het bedrijf staat voor flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit en heeft voor alle distributievraagstukken een persoonlijke en passende oplossing. Ze hebben een ruime ervaring in de logistieke dienstverlening en door een groot zakelijk netwerk kunnen ze hun klanten voorzien van een breed dienstenpakket van koeriersdiensten en sneltransport.


Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever van A&Z Services ben je verantwoordelijk voor het ophalen en afleveren van goederen en poststukken in de regio Nederland (tot Eindhoven), Belgiƫ, Luxemburg en Duitsland. Dit kunnen bijvoorbeeld telefoons zijn, maar ook televisies of paspoorten die dienen te worden afgeleverd op circa 30 adressen. Daarbij installeer en sluit je televisies aan. Je rijdt gemiddeld 400 km per dag, maar je wordt in de week ook op kortere routes ingezet. Bij deze functie hoort ook het administratief afhandelen van bv. contracten van een telefoonprovider. Hiervoor gebruik je een scankoffer en tablet. In deze functie is het belangrijk dat je goed op tijd kunt rijden waarbij je de maximum snelheid goed in de gaten houdt!

Vragen

Heb je een rijbewijs B met minimaal 3 jaar rij-ervaring, MBO werk- en denkniveau, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, weet je op een vlotte manier in contact te komen met klanten en heb je een verzorgd uiterlijk? Ben je daarnaast handig in het installeren en aansluiten van televisies, dan vragen we jou om snel te reageren op deze leuke functie! Je dient daarnaast een VOG te kunnen overleggen en weet je je aardig te redden in Frans en Engels.

Bieden

Direct tijdelijk dienstverband bij werkgever, startsalaris Wettelijk Minimum Loon, afhankelijk van de woonplaats mag de bestelbus mee naar huis genomen worden.

Werktijden

Afhankelijk van de route begin je om 6.30u of rond 11.00u. Je werkdag eindigt als je weer terug in Nuth bent. Iedere donderdag krijg je een planning voor de daar op volgende week waarbij je de dag voor je route de exacte starttijd krijgt doorgegeven. Je werkt meestal 3 of 4 dagen van 8 tot 10 uur per dag. Je werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Nuth.


Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.