Horeca-medewerk(st)er - Thermae 2000

Thermae 2000 ligt op drie bronnen. Het oergezonde water uit deze bronnen is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Het water heeft het predikaat “Ursprünglich rein” - een cum laude voor water. Thermae 2000 is letterlijk een bron van goed leven.


Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar de ideale gastheer / gastvrouw op het gebied van hoogwaardig dineren. Je ontvangt onze gasten met een service gerichte personal touch, adviseert onze gasten en bewaakt en creërt de sfeer. Je serveert gerechten en dranken en bent flexibel inzetbaar op alle 4 de afdelingen binnen Thermae 2000.

Vragen

Jij bent zelfstandig, representatief, enthousiast en wil er alles aan doen om de gasten hoogstaande service te bieden. Daarnaast ben je gastgericht, zelfstandig en heb je oog voor detail. Je hebt aantoonbare ervaring in het hoogwaardig dineren of hebt een opleiding gevolgd in hotellerie of horeca op minimaal MBO niveau 4.

Bieden

Een gevarieerde baan met uitdagingen waarbij je de kans hebt om te werken in 4 Horeca outlets van “self service tot haute cuisine”. Je werkt in een enthousiast en gezellig team. Je werkt slechts 1 weekend per 2 weken, dus 1 weekend werkenen 1 weekend vrij.
Werk je op zon- en feestdagen dan ontvang je een toeslag op je uurloon. Er zijn interessante personeelsvoorzieningen zoals korting bij collega Apollo-hotels. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Werktijden

Werkzaamheden vinden met regelmaat plaats in de avond uren, in weekenden en op zon- en feestdagen.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg. Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.