Horeca-medewerk(st)er - Thermae 2000

Thermae 2000 ligt op drie bronnen. Het oergezonde water uit deze bronnen is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Het water heeft het predikaat “Ursprünglich rein” - een cum laude voor water. Thermae 2000 is letterlijk een bron van goed leven.


Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar de ideale gastheer / gastvrouw. Je ontvangt onze gasten met een service gerichte personal touch, adviseert onze gasten en bewaakt en creërt de sfeer. Je serveert gerechten en dranken en bent flexibel inzetbaar op alle 4 de afdelingen om een brede ervaring op te doen.

Vragen

Jij bent actief, representatief en enthousiast en wil er alles aan doen om de gasten hoogstaande service te bieden. Daarnaast ben je gastgericht, zelfstandig en heb je oog voor detail. Service en flexibiliteit zijn kenmerken die op jou van toepassing zijn. Kun jij goed in een team werken en ben je een gezellige collega? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bieden

Een gevarieerde baan met uitdagingen waarbij je de kans hebt om te werken in 4 Horeca outlets van “self service tot haut Cuisine”. Je werkt in een enthousiast en gezellig team. Je werkt slechts 1 weekend per 2 weken, dus 1 weekend werken 1 weekend vrij
Werk je op zon- en feestdagen dan ontvang je een toeslag op je uurloon. Er zijn interessante personeelsvoorzieningen zoals korting bij collega Apollo-hotels. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we bieden je coaching op het gebied van commerciële vaardigheden en gastvrijheid.

Werktijden

Werkzaamheden vinden met regel plaats in de avond uren, in weekenden en op zon- en feestdagen

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg. Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.