Kamermeisje/ Kamerheer bij Hotel Bigarré

Hotel Bigarré is met haar historische ambiance gelegen in het centrum van de Bourgondische stad Maastricht aan de oever van de Maas. Het hotel is gelegen in een viertal historische panden op loopafstand van het Vrijthof en de Markt. Daarnaast horen, bij het hotel, ook nog een aantal appartementen en studio’s in de binnenstad.


Functieomschrijving

Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op de toegewezen afdelingen van het hotel maar ook in de appartementen en studio’s volgens een vastliggend programma. De taken omvatten bijvoorbeeld stofwissen, moppen, schoonmaken van sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair en het verwisselen van beddengoed. Dit alles doe je volgens de voorgeschreven werkmethode. Je gebruikt de schoonmaakmiddelen en machines volgens de gegeven werkinstructies. Zijn er afwijkingen (zoals kapotte verlichting) waarschuw je de leidinggevende. Verder vul je de werkwagen en werkkast bij indien dit nodig is.

Vragen

Je kunt de Nederlandse taal goed verstaan en redelijk spreken. Je hebt een goede lichamelijk gesteldheid (aangezien je veel trappen loopt). Je bent flexibel in werkdagen en hebt een zelfstandige werkhouding.

Bieden

Een fijne baan bij een mooi hotel in de Maastrichtse binnenstad waarbij je direct in dienst gaat bij de werkgever.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 15.00u en op zaterdag en zondag van 10.00u tot 16.30u.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht centrum.


Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.