Horeca medewerkers gezocht

Wil jij meewerken aan het verdere succes van "De Smaak van het Heuvelland"?! Voor dit gezellige huiselijke eetcafé in het centrum van Margraten zoeken wij meerdere medewerkers.

Er zijn mogelijkheden in de keuken, bediening, spoelkeuken en schoonmaak.


Functieomschrijving

Chriske Margraten is een gezellig eetcafé en is per direct op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

*Keukenmedewerker (24- 38 uur per week):*

Je bent mede verantwoordelijk voor het runnen van de keuken! Als keukenmedewerker houd jij je bezig met de bereiding van gerechten.Daarnaast assisteer je bij het uitpakken van leveringen, de opslag, vaatwerk en overige werkzaamheden zoals schoonmaak van de keuken.

*Medewerker bediening (32-38 uur per week):*

Na een gedegen training zijn je taken het zelfstandig opnemen van bestellingen, het maken van warme en koude drankjes, het uitserveren van borden uit de keuken en het afruimen van tafels. Afrekenen van bestellingen behoort eveneens tot je taken.
Verder verricht je bar-onderhoudswerkzaamheden.

*Medewerker spoelkeuken (18-24 uur per week):*

Je bent verantwoordelijk voor de spoelkeuken. Daarnaast assisteer je bij het uitpakken van leveringen, de opslag en overige werkzaamheden zoals schoonmaak van de keuken.

*Medewerker huishouding (18 uur per week):*

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak.

Vragen

Je bent niet bang om hard te werken en hebt een goede lichamelijke conditie. Daarnaast heb je ervaring/affiniteit met de horeca en een flexibele instelling. Je hebt een vriendelijke uitstraling. Je zet je in en bent in staat om goed samen te werken.

Wij vragen met name kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) en woonachtig in de regio Heuvelland te reageren.

Bieden

Een marktconform salaris.

Werktijden

In overleg.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Margraten.


Deze vacature is in beheer bij Germaine Duizings.