Schoonmaakmedewerker - Jaro BV

Jaro BV is een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Er wordt een allround pakket aan schoonmaakproducten en diensten geboden aan opdrachtgevers. Momenteel werken er ruim 75 medewerkers voor schoonmaak, glasbewassing en facilitaire diensten.Tevens heeft Jaro een groothandel in professionele schoonmaakproducten voor bedrijven en particulieren. Ook worden professionele schoonmaakmachines verhuurd.


Functieomschrijving

Als schoonmaakmedewerker bij Jaro ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken van trappenhuizen en algemene ruimtes van panden waar Jaro de schoonmaakwerkzaamheden voor verricht. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en afstemmen van werkzaamheden met de klant, medewerkers en/of gasten van de klant. Het is belangrijk dat je de materialen en de werkkast netjes houdt. Ook stem je periodiek en ad hoc je werkzaamheden met je leidinggevende af. Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen behoren ook tot je taken.

Vragen

Een kandidaat met een flexibele instelling en een dienstverlenende houding. Het is belangrijk dat je betrouwbaar, representatief, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig bent. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Maastricht. Je beheerst de Nederlandse taal goed en ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Ook dien je in bezit te zijn van rijbewijs B.

Wij vragen met name kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een afwisselende baan binnen de schoonmaakbranche waarbij je op diverse locaties werkzaam bent. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd.

Werktijden

Je kunt bij Jaro aan de slag voor gemiddeld 35 uur per week van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn in overleg.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Voornamelijk in Maastricht en één dag in de week in het Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans