Huishoudelijke hulpen -GroenekruisDomicura

Binnen GroenekruisDomicura Huishoudelijke Hulp BV onder de handelsnaam Envida Zorg Thuis zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's.


Functieomschrijving

Als huishoudelijke hulp verricht je huishoudelijk werk bij cliënten thuis die vanwege hun gezondheid bepaalde taken zelf niet meer kunnen verrichten. Dit doe je zelfstandig en op een professionele manier Je bepaalt met behulp van de richtlijnen in overleg met de cliënt welke werkzaamheden je uitvoert. Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaard werkzaamheden, net als stofzuigen en stoffen. Ook het doen van boodschappen en strijken kunnen tot de werkzaamheden behoren. Als huishoudelijke hulp werk je op doordeweekse dagen.

Vragen

Om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan is het van belang dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Er worden geen specifieke eisen aan de vooropleiding gesteld. Verder vragen wij om een flexibele werkhouding en dien je te beschikken over eigen vervoer. Voor het werkgebied Heuvelland dien je te beschikken over een auto, voor het werkgebied Maastricht over een fiets. Tevens dien je woonachtig te zijn binnen het werkgebied.

Bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende functie waarbij je veel afwisselende werkzaamheden uitvoert en steeds nieuwe mensen ontmoet.

Werktijden

Je werkt 8 tot 24 uur per week op doordeweekse dagen, deze zijn in overleg te bepalen.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht en Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.