Horeca Medewerker - Mosaqua

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua is het grootste zwemparadijs in de regio. Mosaqua heeft onder andere een 25-meterbad, een wildwaterbaan en een 92-meter lange glijbaan met licht- en lasereffecten. Daarnaast biedt Mosaqua voor haar gasten een aantal whirlpools, een stoomcabine en een infrarood cabine. Ook buiten kunnen de gasten genieten van diverse zwembaden en glijbanen. Daarnaast heeft Mosaqua een aantal gezellige horecaterrassen zowel binnen als buiten.


Functieomschrijving

Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het aannemen en afrekenen van bestellingen van gasten. Ook hou je je bezig met het bereiden van snacks, frietjes en broodjes en de verkoop van frisdrank, ijsjes en snoep vanuit de counter of standjes bij het buitenzwembad. Je vult de voorraad bij en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent werkzaam in een warme, vochtige en lawaaierige werkomgeving.

Vragen

Jij bent stressbestendig en collegiaal. Je beheerst de Nederlandse taal goed maar je kunt je ook goed behelpen in de Duitse en/of Engelse taal. Je bent correct en staat de gasten gastvrij te woord. Ook wordt een flexibele instelling van je verwacht in verband met wisselende drukte en werkuren.

Wij vragen met name kandidaten die een uitkering hebben in het kader van de Participatiewet om te reageren. Daarbij in het bijzonder kandidaten die woonachtig zijn in Gulpen of het omliggende Heuvelland.

Bieden

Een leuke functie in een bijzondere werkomgeving met mogelijkheden om langere tijd ingezet te worden.

Werktijden

In onderling overleg volgens een rooster waarbij de openingstijden van het zwembad in het hoogseizoen tussen 10.00 uur en 22.00 uur zijn.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Gulpen.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.