Toezichthouder - Mosaqua

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua is het grootste zwemparadijs in de regio. Mosaqua heeft onder andere een 25-meterbad, een wildwaterbaan en een 92-meter lange glijbaan met licht- en lasereffecten. Daarnaast biedt Mosaqua voor haar gasten een aantal whirlpools, een stoomcabine en een infrarood cabine. Ook buiten kunnen de gasten genieten van diverse zwembaden en glijbanen. Daarnaast heeft Mosaqua een aantal gezellige horecaterrassen zowel binnen als buiten.


Functieomschrijving

De toezichthouder bij Mosaqua is verantwoordelijk voor het algemene toezicht op alle publiciteitsgerichte activiteiten zoals leszwemmen, recreatief zwemmen, doelgroepactiviteiten en evenementen.

Vragen

Jij houdt toezicht op de gedragingen, zwemvaardigheiden veiligheid van het publiek in het zwembad en treedt zo nodig corrigerend op. Je verzorgt eventuele verwondingen van bezoekers. Tevens werk je mee bij het opruimen, schoonmaken en het onderhouden van de accommodatie op ieder moment indien de situatie dit toelaat. Ook help je mee om de accommodatie in gereedheid te brengen voor de volgende dag.
Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet om te reageren.
Bij voorkeur heb je zwemdiploma A en B, maar als je goed kunt zwemmen zonder diploma’s kun je dat tijdens de zwemtoets laten zien.
Je hebt een flexibele instelling in verband met wisselende openingstijden en drukte.

Wij vragen met name kandidaten die een uitkering hebben in het kader van de Participatiewet om te reageren. Daarbij in het bijzonder kandidaten die woonachtig zijn in Gulpen of het omliggende Heuvelland.

Bieden

Een leuke functie in een bijzondere werkomgeving met mogelijkheden om langere tijd ingezet te worden.

Werktijden

In onderling overleg volgens een rooster waarbij de openingstijden van het zwembad in het hoogseizoen tussen 10.00 uur en 22.00 uur zijn.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Gulpen.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.