Hulpkracht - Ampliar

Ampliar Uitzendbureau BV, een zusterorganisatie van AanBouw, is al jaren een belangrijke speler op de arbeidsmarkt op het gebied van Social Return. Dit instrument wordt vooral ingezet bij grote aanbestedingswerken die door de overheid worden gecreƫerd. Een goed voorbeeld van zo'n project is de A2-tunnel.


Functieomschrijving

In het kader van een Social Return project zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkracht bij interne verbouwingen. Het betreft de verduurzaming van een overheidsgebouw in Maastricht. De werkzaamheden bestaan uit het transporteren van materialen, afplakken en afdekken van vloeren en wanden en andere veelvoorkomende ondersteunende werkzaamheden.

Vragen

Buiten werken in weer en wind is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast beschik je over een goede lichamelijke conditie en beheers je de Nederlandse taal. Je bent in het bezit een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te halen.

Wij vragen met name kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) te reageren.

Bieden

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan.

Werktijden

Dagdiensten.

Duur van de opdracht

Tot eind 2018.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Denise Maas.