Wegmarkeerder

W. Dassen Gronsveld is gespecialiseerd in het aanbrengen en het verwijderen van markeringen en het reinigen van wegen en buitenruimten met veeg- en zuigwagens. Sinds 1970 is het bedrijf gevestigd in het Gronsveld. Vakkennis, kwaliteit en betrokkenheid zijn vanaf de oprichting kernwaarden die zeer hoog in het vaandel staan.


Functieomschrijving

De wegmarkeerder voert markeringsactiviteiten uit in opdracht van een gemeente, wegenbouwers of bedrijven. Dit gebeurt meestal in een team van 2 à 3 personen. Het team is verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. ’s Morgensvroeg maakt de wegmarkeerder de markeerunit klaar voor gebruik, vertrekt naar de opdrachtgever en meldt hij zich op de afgesproken tijd. Daar ontvangt hij van de opdracht en tekening voor de werkzaamheden. Bij afwijking van de oorspronkelijke opdracht neemt hij contact op met de planning. Als er zich probleemsituaties bij de werkzaamheden voor doen, neemt hij direct contact met de opdrachtgever. En na voltooiing van de werkzaamheden meldt hij zich af bij de opdrachtgever. Na terugkomst in Gronsveld maakt hij de markeerunit gereed voor de volgende dag. Dit houdt in: aftanken met brandstof, de markeerunit voorzien van nieuwe verf en eventueel mallen, eventuele technische mankementen zelf verhelpen of doorgeven aan de voorman van de afdeling Markeren en de urenstaat invullen met vermelding van de gewerkte uren. Als laatste is de wegmarkeerder verantwoordelijk voor de netheid enorde binnen zijn werkgebied.

Vragen

Rijbewijs C en E (pré), VCA en ‘veilig werken langs de weg’ certificaten (pre), uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, grote flexibiliteit i.v.m. de te werken uren (nacht– en weekend diensten komen regelmatig voor), stressbestendigheid vanwege hoge werkdruk en verantwoordelijkheidsgevoel.

Bieden

Tijdelijk fulltime contract met mogelijke verlenging. Mogelijkheid tot het behalen van de bovengenoemde certificaten.

Werktijden

Onregelmatig en 40u/wk, waarbij regelmatig overuren worden gedraaid.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Zuid Nederland en België.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.