Betontimmerman - Ampliar

Ampliar Uitzendbureau BV, een zusterorganisatie van AanBouw, is al jaren een belangrijke speler op de arbeidsmarkt op het gebied van Social Return. Dit instrument wordt vooral ingezet bij grote aanbestedingswerken die door de overheid worden gecreƫerd. Een goed voorbeeld van zo'n project is de A2-tunnel.


Functieomschrijving

Als betontimmerman bestaat je werk uit het maken en stellen van alle voorkomende (systeem) bekistingen aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van een vakman. Je verricht zelfstandig alle voorkomende timmer- en stelwerkzaamheden in de betonbouw. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het storten van betonconstructies.

Vragen

Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te halen. Je bent nauwkeurig, hebt ruimtelijk inzicht en kan tekeningen lezen. Je vind het niet erg om veelal zelfstandig te werken, buiten te werken en fysiek zwaar werk te doen.
Wij vragen met name kandidaten die een uitkering ontvangen vanuit de participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een verantwoordelijke baan waar jouw werkzaamheden mede de voortgang van het project bepalen. Je bent veel buiten en hebt veel afwisseling.

Werktijden

Van 7.00 tot 16.00, 40 uur per week.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Denise Maas.