Assistent medewerker infra

Ampliar Uitzendbureau BV, een zusterorganisatie van AanBouw, is al jaren een belangrijke speler op de arbeidsmarkt op het gebied van Social Return. Dit instrument wordt vooral ingezet bij grote aanbestedingswerken die door de overheid worden gecreƫerd. Een goed voorbeeld van zo'n project is de A2-tunnel.


Functieomschrijving

Voor een Social Return project zoeken wij een assistent medewerker infra. Als assistent in de infra voer je onder toezicht en/of begeleiding van een vakkracht eenvoudige
werkzaamheden uit. Enerzijds is dit werk dat na instructie zelfstandig kan worden uitgevoerd en
anderzijds zijn het assisterende werkzaamheden waarbij samengewerkt wordt met de vakkracht.

Dit vakgebied heeft alles te maken met de infrastructuur (grond-, water- en wegenbouw). Het betreffen uiteenlopende werkzaamheden variƫrend van straatwerk/wegenbouw, grondsanering, aanleggen en optimaliseren van rioolsystemen, etc.

Vragen

Buiten werken in weer en wind is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast beschik je over een goede lichamelijke conditie en beheers je de Nederlandse taal.
Je bent in het bezit een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te halen.

Bieden

Een uitdagende functie met uitgebreide leer- en ontwikkel mogelijkheden. Zoek jij die leuke, fulltime baan voor langere tijd? Reageer dan op deze job!

Werktijden

Je werkt gewoonlijk in dagdiensten, incidenteel werk je ook eens 's avonds.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Denise Maas.