Opleiding VAPRO A-B met baangarantie

Bedrijven bieden 5 gemotiveerde jonge werkzoekende kandidaten M/V, een Traineeship met een baangarantie voor instroom als Operator. De SIM biedt samen met Podium24 een unieke kans voor dit traject!


Functieomschrijving

Je wordt binnen het concept van SIM-LeerWerkFabriek opgeleid in het vak van Operator. Na de 6 maanden ontvang je een contract bij het bedrijf of bij hun uitzendbureau, voor de rest van de opleidingsperiode en bij het succesvol afronden van de opleiding.

Vragen

Voor deze functie zijn de volgende competenties belangrijk: samenwerken, initiatief nemen, analyserend vermogen, probleemoplossend, doorzettingsvermogen, besluitvaardig, aanpassingsvermogen, leervermogen en leergierig.
Verder ben jij minimaal in het bezit van een diploma VMBO met wiskunde en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent mobiel en fit voor deze job. Ook ben je bereid om in ploegen te werken en ben je in het bezit van eigen vervoer.
Werkervaring in de procestechniek is een pre.

Je verricht alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf en voert alle relevante interne logistieke activiteiten uit. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, instellen, bedienen en bijsturen van de apparatuur en de machines.

Bieden

Wij bieden gemotiveerde kandidaten een unieke kans om in een inspirerende omgeving te worden opgeleid in een functie bij een van de bedrijven in Maastricht.

Werktijden

Wisselend

Duur van de opdracht

1,5 - 2 jaar

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Denise Maas.