Afwashulp/ keukenassistent

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner.


Functieomschrijving

Als afwashulp help je met alle voorkomende werkzaamheden in de afwaskeuken, zoals het voorspoelen van borden. Ook zorg je ervoor dat er enkel en alleen schoon servies te spoelkeuken weer verlaat. Een keukenassistent/ hulpkok voert alle voorbereidende werkzaamheden van een kok uit, van wie hij zijn opdrachten krijgt. Deze voorbereidende werkzaamheden worden de mise-en-place genoemd en bestaan uit: ingrediënten klaarzetten, groente en fruit schoonmaken en snijden en basisgerechten bereiden zoals soep.

Vragen

Wij vragen kandidaten die zelfstandig kunnen werken, maar ook in een team hun weg kunnen vinden. Je bent niet afhankelijk van het OV, je hebt dus eigen vervoer of bent woonachtig in de omgeving. Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt er geen probleem mee om voornamelijk in het weekend te werken.

Bieden

Wij bieden je een leuke werkplek. De functies kunnen los van elkaar, door 2 personen uitgevoerd worden of gecombineerd worden. Je gaat aan de slag voor 16 uur per week per functie.

Werktijden

Je werkt 16 uur per week als afwashulp of keukenassistent/ hulpkok. Gecombineerd zijn deze functies voor 32 uur per week.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Schin op Geul.

Deze vacature is in beheer bij Lotte Pierik.