Verkeersregelaars

Polygarde levert in geheel Nederland haar beveiligers, verkeersregelaars en receptionisten. Al onze diensten worden met een hoge servicegerichtheid uitgevoerd en kenmerken zich als sociaal en maatschappelijk verantwoord. Diverse samenwerkingen met gemeenten, UWV en Sociale Werkvoorzieningschappen zorgen ervoor wij dat continu mensen opgeleid worden tot een beroep dat past binnen ons dienstenpakket.


Functieomschrijving

Om voor gasten en passanten een veilige omgeving te waarborgen wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele verkeersregelaars. Zij zorgen naast veiligheid ook voor optimale bereikbaarheid en zijn tegelijkertijd het visitekaartje van de organisatie.

Als verkeersregelaar begeleid je verkeersstromen bij evenementen, vaste locaties of werk in uitvoering (wegwerkzaamheden). Dit was vroeger een taak van de Politie. Je taken kunnen bestaan uit: opbouwen t.b.v. verkeersbegeleiding, verkeer regelen, parkeerbegeleiding, parkeer- of buskaartverkoop en busbegeleiding.

Vragen

- Je hebt een geldig diploma verkeersregelaar of je bent bereid tot het behalen van dit diploma;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B (pré);
- Je hebt een grote motivatie;
- Je bent flexibel inzetbaar (werken in weekenden en avonden vind je geen probleem);
- Je hebt geen problemen met het werken in weer en wind;
- Je bent fysiek in staat om langere tijd per dag te staan;
- Je kunt beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Bieden

Na een proefperiode biedt Polygarde na gebleken geschiktheid een contract voor minimaal 6 maanden voor 24 tot 28 uur per week, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen.

Werktijden

Flexibele inzetbaarheid; dag, avond, nacht en weekenden.

Duur van de opdracht

Na een proefperiode biedt Polygarde na gebleken geschiktheid een contract voor minimaal 6 maanden voor 24 tot 28 uur per week.

Werklocatie

Voornamelijk projecten in Limburg en Brabant.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.