Servicemedewerker - Polygarde

Polygarde is een beveiligingsbedrijf dat mobiele surveillance, objectbewaking, winkelsurveillance en evenementenbewaking aanbiedt. Daarnaast worden ook receptie- en verkeersregelaarsdiensten aangeboden.


Functieomschrijving

Als servicemedewerker bij Polygarde ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
- Uitlezen van camerabeelden (een paar keer per dienst).
- Inbound callcenter: Je staat klanten vriendelijk te woord en handelt de klantvragen af volgens een vaste procedure.
- Uitvoeren van verschillende administratieve werkzaamheden.
- Uitvoeren van secretariële werkzaamheden zoals het afhandelen van ziekmeldingen, het regelen van auto afgifte, agenda's beheren en afspraken plannen

Vragen

Je beschikt over eigen vervoer en bent correct en vriendelijk. Ook heb je een nette telefoonstem. Je werkt nauwkeurig en bent zowel collegiaal als stressbestendig.

Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en ben je in staat om te communiceren op verschillende niveaus. Je hebt veel ervaring met het werken met de PC en met CRM-systeem. Ook ben je in staat om goed door te vragen om zo tot de kern van het probleem te komen.

Je bent empatisch, bereid tot het volgen van een opleiding en flexibel t.a.v. werktijden. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een telefooncentrale

Bieden

Wij bieden je een dynamische baan in een gezellig team.

Werktijden

De diensten bij Polygarde zijn wisselend, zowel door de week als in het weekend. De vroege dienst is van 6.30 tot 15.00 en de late dienst van 15.00 tot 23.30. Ook is het mogelijk dat je op feestdagen wordt ingepland.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.