podium24
Netwerk

Podium24 is de vooruitgeschoven post van gemeenten Maastricht - Heuvelland, MTB en Vebego om als werkgeversdienstverlener in de regio, werkgevers juist te informeren, te adviseren en te ondersteunen bij personele vraagstukken.

Daarbij werken wij mét- en voor een sterk netwerk van ondernemers in de regio. Dit doen we door op een slimme manier verbindingen te leggen. Wij spelen in op bedrijfsdoelstellingen en bedenken samen nieuwe strategieën, ideeën en innovatieve samenwerkingsvormen om huidige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Iedere onderneming is anders. Er zijn andere behoeftes, interesses en vraagstukken. Onze relatiemanagers maken daarom graag met u een afspraak om uw eigen vraagstukken en behoeften door te nemen. Ook als uw verzoek niet (direct) in onze dienstverlening past. 

Een aantal voordelen voor u als partner:

  • Eén loket voor uw personeelsvragen inzake up-to-date wet- en regelgeving.
  • Uw organisatie krijgt een (podium)plek op onze website als maatschappelijk verantwoord ondernemer.
  • Uw vacature plaatsen wij op onze website, social media kanalen en in onze nieuwsbrief aan meer dan 5000 kandidaten en actieve bemiddelaars in gemeenten Maastricht en Heuvelland.
  • Gratis inzet van onze krachtige (online) selectietools, wij voeren selectiegesprekken en binnen 5 dagen ontvangt u de best geselecteerde kandidaten.
  • Wij adviseren én assisteren bij uw subsidieaanvragen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • We denken als ondernemers en kijken daarom naast kosten ook naar uw opbrengsten en/of besparingen.
  • U kunt gratis deelnemen aan Podium24 dialogen. Wij organiseren seminars, webinars en informatiebijeenkomsten over actuele thema's (Participatiewet, quotumverplichting etc.).